torstai 29. lokakuuta 2015

Pitkä päivä

Päivä sujui loppupeleissä ihan mallikkaasti, sain kuin sainkin pidettyä itseni kaidalla tiellä. Mieli oli kuitenkin vähän maassa viime päivien säätöjen takia. Nyt pitäisi kyllä tsempata, jotta miesväki ei joudu niin kovalle koetukselle minun tuittuiluni takia :( .

Itsetutkiskelun tuloksena on minun myönnettävä, että minulla mielenlaatu on ihan suorassa suhteessa tuohon syömiseen. Kun peli leviää käsiin, ottaa se niin paljon päähän ja siinä sitten "sivulliset" joutuvat pahaa oloani kärsimään. Täytyy vain ihmetellä, miten mahtava voima ruoalla voi olla, kun ihminen tieten tahtoen pistää sillä överiksi vaikka tietää sen vaikuttavan negatiivisesti niin moneen asiaan.

Koville on kyllä ottanut tämä tsemppaaminen. Mielitekoja on ollut oikeastaan koko päivän. Jotenkin en vain ole siinä 100% päättäväisyydessä. Se on yleensä helppoa silloin, kun mässäily on mennyt ihan överiksi. Silloin sitä on jotenkin niin täynnä kaikkea, että paluu arkeen on helpotus.

Yritän nyt taistella, jotta ei ihan hulvattomaksi homma menisi. Yhden päivän parannus ei vain minulla ollenkaan vielä takaa, että olisin selvillä vesillä. Nyt olisi vain kiva pysyä terveellisellä linjalla. Reilun viikon päästä juhlimme mieheni syntymäpäivää sekä Isänpäiväää ja menemme koko perhe minilomalle, hotelliin yöksi sekä ravintolaan syömään. Haasteita matkalla sinne on kyllä luvassa. Huomenna poikkean töissä lounaalla ja lauantaina matka Helsinkiin, jolloin ruokailu tapahtuu matkalla jossain... Sekä ensi viikolla vielä pojan nimipäivät, jolloin ajattelin leipoa hänelle yllätykseksi suklaamuffineja, ovat hänen lempileivonnaisia <3

Tänään päivä meni ihan perusseteillä sekä kunnon kokoisilla annoksilla, jotta nälkä (=mieliteko) ei pääse niin helposti yllättämään. Lounaaksi paistettua jauhelihaa, täysjyväriisiä ja salaattia (356 kcal) ja päivälliseksi keitettyjä perunoita ja porkkanoita, nakkikastiketta sekä maustekurkkua + 2 dl rasvatonta, laktoositonta maitojuomaa (311 kcal). Päivän kokonaisenergia oli 1.676 kcal.

Nyt hyvällä mielellä nukkumaan.

                       Lounas                          &                 Päivällinen                         



 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti