maanantai 26. lokakuuta 2015

Basic breakfast

Kuten aiemminkin olen kertonut, päiväni starttaavat lähes poikkeuksetta käyntiin aamupuuron kera. Yleensä puuro onkin kaurapuuroa, variaatio/hiutaleet vain muuttuvat, kun kiintiö kyseistä satsia tulee täyteen.

Kun löydän jonkun maistuvan tuotteen tai ruoan, saatan syödä sitä pitkän aikaa vaikka joka päivä, kunnes tuntuu, että palakaan ei mene enää alas :). Puurojen suhteen esim. yhdessä vaiheessa söin varmaan kaksi vuotta lähes joka aamu Nallen Kaura&Ruis-puuroa, nyttemmin olen pitänyt siitä hieman taukoa... Jossain vaiheessa taas laitoin puuroon lisäksi raejuustoa, nyt sen(kin) osalta kiintiö on tullut täyteen. 

Fazerin Alku-puuroista on noussut muutama suosikki ja tällä hetkellä perusaamupuurona on toiminut useamman kuukauden ajan sekoitus, jonka teen sekoittamalla 1 pkt Alku Sadonkorjuu-, 1 pkt Alku Vadelma- ja 1 pkt Nalle KuntoKaura-hiutaleita keskenään.

Meillä ei kukaan muu syö aamuisin puuroa ja olen sen verran laiska, että teen itselleni puuron mikrossa. Kaurapuurot nautin joko marjojen, itse tehdyn omenasoseen (resepti täällä) tai mehukeiton kanssa.

Tämä aurinkoinen viikko lähti käyntiin tällä perusaamupalalla.

Basic breakfast

9 dl vettä + vitamiinit
2 dl vihreää teetä
1 tl hunajaa

1 dl puurohiutale-sekoitusta
2,5 dl vettä
70 g omenasosetta

1 keitetty kananmuna

Aamupala 290 kcal.

Basic breakfast


P.S. Koska olen fanaattinen kaloreiden laskija, lasken puuron kalorit Alku Sadonkorjuupuuron ravintosisällön mukaan, sillä en ole laskenut tekemäni sekoituksen kcal määrää. Sadonkorjuupuuro kun on kaloripitoisin näistä kolmesta, niin ei mene laskelmat ainakaan alakanttiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti