sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Atkinsin herkut testattu!

Perjantai menikin ihan ok. Päivällä kävin työkavereita moikkaamassa ja lounastettiin työpaikan ravintolassa. Ruokapäiväkirjaan arvioin "isolla kädellä" syödyn lounaan eli en ainakaan alakanttiin laskenut :). Illalla sorruin pieneen, mini sipsipussiin, mutta silti päivän energiat pystyivät kurissa.

Eilen lähdettiin sitten Helsinkiin lounaan jälkeen. Lounas kotona ja välipalaa mukaan. Olen kuin pikku lapsi, aloin rouskuttaa evästä jo ennen kuin auto kaarsi pois pihasta :). Takaisin kotia kohti lähdettiin kuuden jälkeen ja pysähdyttiin huoltamolle syömään. Nälkä olikin sitten jo megalomaaninen.. Otin kanasalaatin (jonka kaloreiksi ravintola ilmoitti 234 kcal), joka olikin yllättävän hyvä. Lisäksi tempasin sitten ISOn annoksen ranskalaisia eli aika syteen ja saveen meni se homma. Olin edelleen ihan täynnä, kun saavuimme kotiin, mutta silti suuntasin kaapille viikolla saapuneiden Atkins-herkkujen kimppuun. Eli eilisiä syömisiä ei sitten laskettu...

Kaikkia herkkuja tuli maistettua. Lounaan jälkeen testasin jo nuo candyt ja illalla sitten loput. Kaikki olivat superhyviä! Nuo candy-pussit ovat aika kivoja, pieni pussi, mutta yllättävän paljon syötävää. Peanut Butter Cups oli taas aika tuhtia tavaraa. Ykköspaikalle yltäisi varmaankin Chocolate Hazelnut Bar-patukat.

Saapa nähdä kuinka kauan nuo tuolla kaapissa säilyvät. Tuskin ehtii parasta ennen-päiväys umpeutua ;-).


Atkins Chocolate Candies

Atkins Chocolate Hazelnut Bar

Atkins Peanut Butter Cups


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti