perjantai 20. marraskuuta 2015

Ihana omena

Omppu on vaan niin hyvää. Se on hyvää sellaisenaan, paistettuna, soseena, miten vain.

Annoksen ulkonäkö on jo puoli ruokaa, siitä ei pääse mihinkään. Olin muutama vuosi sitten kampaajalla. Istuessani käsittelyssä yksi liikkeen kampaajista oli tauolla ja söi välipalaa. Bongasin jo kaukaa herkullisen näköisen annoksen hänellä ja oli pakko kysyä, mitä hän syö. Annos näytti taivaallisen hyvältä. Tämä kyllä todistaa, että yksinkertaisilla aineksilla saa aikaiseksi nopeasti ja vaivattomasti erittäin hyvännäköisen ja -makuisen annoksen.

Tarvitaan vain omenaa, rahkaa, kanelia ja pari minuuttia.

Omppuherkku

110 g kuorittua omenaa
90 g rasvatonta rahkaa
kanelia

Kuori ja pilko omena. Notkista rahkaa hieman sekoittamalla sitä, lisää sitten omenoiden päälle ja ripottele vielä kanelia maun mukaan. Herkuttele.

Annos 81 kcal.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti