maanantai 2. marraskuuta 2015

Mättö-maanantai

Eihän tästä hommasta tule yhtään mitään... Päätin jo aamulla, että antaa mennä sitten. Vedän kunnon överit tänään, jospa sitten loppuisi taas hetkeksi nämä mieliteot ja jatkuva napsiminen.

Aamulla tempaisin Domino-keksiä jo ennen aamupalaa. Enpä muista, että olisin aikoihin tällä meiningillä startannut päivään, ainakaan tämän vuoden puolella. Tänään juhlittiin pienimuotoisesti pojan nimppareita ja aamupäivällä leivoin sitten suklaamuffineja, sankarin lemppareita.  Tuli siinä syötyä taikinaa ja kuorrutetta ihan mukavasti. Tai itseasiassa niistä tuli tällä kertaa cup cakeja, koska muffinivuoat olivatkin loppu. Voin kertoa, että päivän aikana tuli useampi cup cake popsittua. Ja aurajuustoa + Annaksen pipareita. Ja pähkinöitä. Ja ruissipsejä. Ja voileipäkeksejä. Yksi mehujäätelökin meni jossain välissä. Ja niitä Dominoita....

Illalla vielä leivoin jauhelihapizzaa, täysjyväversiona sentään.

Olo on nyt hirveä, ei todellakaan mikään voittajafiilis :( . Säälittävää ja sairasta, eikö? Joskus pohdin, onkohan kenelläkään muulla tällaista...  Mutta nyt kun muija on taas niin täynnä kaikkea, odotan jo huomista, jotta "saan" palata terveellisen elämäni pariin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti