keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Hyvät uutiset ensin ja viimeiseksi

Tänään lähdin sitten pilkkopimeässä aamulla klo 6.40 kohti Helsinkiä ja Omasairaalaa. Kävin kuvauttamassa koipea ja lääkärin vastaanotolla.

Jalka on särkenyt aika paljon tässä viime päivinä ja pelkäsin pahinta. Magneettikuva kuitenkin varmisti kantapään murtuman parantuneen täydellisesti! Jes!!  Sitten se Mutta. Kantakalvo on tulehtunut todella pahasti ja lääkäri ei antanut vieläkään lupaa mennä töihin. Viikolla jatkoi "lomaa". Mutta nyt olen kyllä erittäin toiveikas, että maanantaina 30.11. menen töihin :).

Kipsistä kun pääsin eroon, niin nyt jalassa pidetään öisin hökötystä, joka venyttää kantakalvoa. Saapa nähdä miten saa nukuttua. No, kaikkeen tottuu. Myös tulehduskipulääkekuuri aloitettiin, nyt alkuun 3 viikkoa ja jatketaan tarvittaessa. Ortopedi kertoi, että näitä kantalavoja keikataan todella harvoin, mutta sitä ei vielä voida sulkea minun kohdaltani pois. Yritän kuitenkin olla murehtimatta sitä nyt. Kortisoniakaan ei piikitetä, onneksi. Vähän pelkäsin sitä. Tämän(kin) vaivan hoito on pitkä prosessi. Seuraavan kerran vastaanotolle vasta tammikuussa, jos ei tarvetta aiemmin ole. Toivottavasti ei ole.

Ja sitten se toinen paras uutinen. Sain luvan aloittaa uimisen ja vesijuoksun sekä kuntopyörääkin saa polkea kevyesti ilman poljin lukkoja!!! Jihuu! Huippu fiilis!

Huomenna uimaan (jos flunssa ei iske) :)!


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti