maanantai 4. tammikuuta 2016

Ihana arki

Sanotaan mitä sanotaan, mutta minusta arki on kyllä ihanaa <3. Loman/vapaiden jälkeen on ihana palata arkeen ja itse ainakin kaipaan arjen rutiineja. Syksy oli piinallinen, koska olin kotona niin pitkään ja vielä tekemättä juuri mitään. Voin kertoa, oli huippua palata takasin töihin marras-joulukuun vaihteessa! Vaikka välillä aamulla patittaa lähteä, on kiire ja monta asiaa tekemättä, silti olen sitä mieltä, että arki vaan on ihanaa.

Kun olin syksyn täällä kotosalla, mihinkään ei päässyt ilman jonkun muun apua, eikä oikein mitään saanut tehtyä, on ollut mahtavaa lähteä pojan kanssa työ- ja koulupäivän päätteeksi uimaan, ruokakauppaan ihan itsekseni tai piipahtaa pojan kanssa kaakaolla kahvilassa. Meidän ihmisten pitäisi nauttia enemmän arjesta ja sen pienistä iloista, sillä sitähän tämä elämä kuitenkin suurimmalta osin on.

Itse tykkään pakata eväitä töihin. Ilonsa kullakin ;). Eilen paistoin kebablihan valmiiksi ja luvassa onkin ainakin parina päivänä lounaaksi kebabsalaattia. Eväät pakkaan yleensä töihin niin, että mukana on monta pientä rasiaa, joista sitten rakentelen lounaalla annoksen. Kattaus kun on puoli ruokaa, enkä tykkää syödä salaattia, jossa kaikki ainekset ovat liiskautuneet sotkuksi..

Tämän päivän evässalaatin ainekset oli punnittu erikseen, annos 303 kcal. Lisäksi välipalana 121 g tuoretta ananasta, 20 g pähkinäsekoitusta ja banaani (200 g), jonka popsin sitten ennen salille ja uimaan menoa. Aamupäivällä hörpin lisäksi kupin kahvia + maitoa. Tässä paketissa kahvin kanssa yhteensä 639 kcal.

Huomenna lähtee samaa settiä töihin evääksi. On kyllä niin herkullinen ja täyttävä salaatti! Koska olen jäänyt koukkuun noihin pähkinöihin, olen pakannut töihin valmiiksi useamman pienen rasian (sis. 20 g pähkinäsekoitusta). Sepä niissä vain tietysti on paha, että ei syö kaikkia saman päivän aikana... Niinkin on käynyt.

No, tänään aamulla kipusin odottavaisena vaa'alle. Mitäh?!?!?! Painoa oli tullut LISÄÄ 100 g. Jouduin kyllä hetken keräilemään itseäni, mielessä kävi jo päivän treenien väliin jättäminen, karkkipussiin tarttuminen ja monet muut mustat ajatukset. Eihän se paljoa ole, mutta kun tässä nyt pitäisi olla päinvastainen suunta... Kyllä riepoi ja kunnolla, mutta sain kuin sainkin toteutettua päivän suunnitelmien mukaan. Sitten en kyllä mene takuuseen toimistani, jos viikon päästä ei ole toinen ääni kellossa. Ei siis niin mukava aloitus päivälle, mutta töissä oli mukavaa ja vaikka ajellessani töiden jälkeen hallille mielessä kävi kaartaa suoraan kotiin (olisi ollut niin monta asiaakin tehtävänä.. Mukamas), mutta olihan se olo taas kaikkensa antanut ja mielettömän hyvä kovan treenin jälkeen. Huomenna välipäivä ja pitänee ottaa vähän maltillisemmat liikunnat sitten ke, to ja pe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti